DUIT TABUNG

Kedai Saya

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner

Monday, March 10, 2008

Penang

~:: Peta penang ::~



~:: Penang Bridge ::~




1st time sampai Penang, pergh jauhnya dari Johor Bahru. Sakit pinggang woo. Nasib baik le tidur kat Teluk Intan, kalau dari Johor Bahru terus ke Penang pengsan gak. Pepagi around 8.30am terus ke Penang, Sampai around 11.00am bawa pengantin p rumah mak andam..lepas tu melilau kitaorang cari tempat makan.. nampak Giant, terus singgah cari foodcourt, makan dulu...lapar nak tunggu 2.00pm majlis bertandang...heheheh.



~:: Batu Ferringhi ::~




~:: Laksa Penang ::~


Pemandang di Batu Feringhi, memang cantik sangat air laut tu..best betul lepak jap kat sini sambil makan laksa penang. Sorry eeh Khalif ours cuti-cuti Malaysia tertangguh le jawabnya..kitaorg dah p dulu...hehehehe, cuti-cuti yang tidak dirancang langsung ni. FIl bgtau pagi..petang terus bertolak.. mau tak penat mama ni, dah le hari sebelum tu p kluang hantar moyang mukhriz..traffic jam drpd tol skudai sampai le sedenak..uhuhuh sakit woo pinggang, pastu hubby keluar ikut Sedenak guna laluan lama..lega sikit tak banyak kereta pun. Lepak woo...




~:: Pemandangan dari dalam feri ke jeti ::~

Pemandangan terakhir kat Penang, lepas tu p rumah paksu Razak kat Taiping lak..heehehe. Sesekali dapat bercuti direct terus ke Taiping. Ntah bila le dapat bercuti lagi.

Penang memang best untuk bercuti banyak tempat yang boleh dilawati, mama just sempat ronda-ronda je..takde singgah mana-mana sangat rush nak p Taiping..lak lepas tu. Beli le freezer magnet utk mama nye fridge..hehehe tu le hobby latest mama ni. Next time p negeri lain-lain cari benda tu je r..

3 comments:

JoJosho said...

See Here

Ditaur said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Dumuro said...

See here or here

Post a Comment

Belinashop

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DUIT TABUNG

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India