DUIT TABUNG

Kedai Saya

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner

Wednesday, March 5, 2008

Meja Baru Mukhriz


Meja Baru untuk Mukhriz..heheehhe. saje belikan untuk dia, mama berkenan lak tengok Nemo & alphabet tu..tak nampak serabut..heheheeheh. Balik terus tunjuk picture kat situ..heheheheh, jenuh mama dok sebut...dia dok senyum-senyum..hahaahha. yang dia dok cakap yummy ..hahahaha nampak jam strawberry nye bottle. Mama cakap "CAT"..dia dok cakap "WAWA", Mama cakap "Strawberry" dengar bunyi "berry" ..hehehehhe ok le tu Mukhriz next time improve lagi eeh..


Matching dengan kerusi malas Mukhriz ni..hehehehe, asal Akademi Fantasia, Tom-tom bak, Macam-macam Aznil, Bob the builder mesti duduk kat kerusi ni..ni le pun kerusi kesayangan dia..jgn le sesape ngegada nak duduk mau dia tolak suruh bangun..hehehehe.


Ni le "PATRICK" kesayangan Mukhriz..hahahahaah. Dok panggil "babe"...hehehehe okle tu..Mukhriz takde le cam budak perempuan suka toys mcm tu tapi ntah nape dia dok suka Aunty dia punya..hahahha. Ni le birthday present drpd "Cik Imah". Nak kata dia dok pegang je tak gak...dok jerit2 cakap kat mama..."Babe"...hehehe tu je le.

2 comments:

Miss G & Soma said...

You now there is true relegion on this Earth But THE GREAT ISLAMIC RELEGION

Miss G & Soma said...

Please log on our blog I'am sure that we will be friends because Islam collects us together

Post a Comment

Belinashop

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DUIT TABUNG

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India