DUIT TABUNG

Kedai Saya

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner

Friday, September 28, 2007

Menanti Surga


Composer & Lyricist : Numata

Numata duet with. Tetty Kadi


PENJAGA HATI

ADA KALA
SAAT KU TAK BERDAYA
MENYERAH MENYUSURI HIDUP

JANGAN BIARKAN
AKU TERLUKA
KU DISINI MEMBUTUHKANMU

Pre-chorus :
TAK’AKAN ADA
YANG MELEBIHI
KETULUSANKU, KASIHKU KEPADAMU

KARENA AKU
YANG MENCINTAIMU
SELALU,TANPA RAGU

Reff :
CINTA INI TAK’KAN TERHAPUS OLEH WAKTU
BEGITU ADANYA DIRIMU
MASIH DISINI SETIA TUK MENJAGAMU
AKULAH PENJAGA HATIMU

ADA KALA
SAAT AKU MERASA
SUDAH SAMPAI DISINI SAJA

JANGAN BIARKAN
AKU TERLENA
SENDIRI KU DISINI, MEMBUTUHKANMU
Back to Pre-chorus, Reff

ASTRO ARUNA : 7.00 p.m to 8.00 p.m


Entah kenapa suka dengar lagu ni..Selalu terlepas tengok cerita ni terpaksalah tengok ulangan 11.00 p.m to 12.00 a.m. Best juga tengok cerita ni..Sebelum ni suka sangat cerita DIA & HIKMAH ...ulang berkali-kali pun mesti nak tengok..hehehehe. Sampai hubby sound..la tak bosan-bosan ke..asyik tengok ulangan je..hehehehe.


Marcella Zalianty as Vira


Suka sangat tengok muka dia masa cerita ni..heheeh nampak baik sgt. Harap-harap dapat tengok sampai ending part. Selalu kalau tengok cerita-cerita bersiri ni..ending part tak dapat tengok..ada je halangan. Kalau tak keluar ikut hubby mesti kekadang terleka tengok-tengok dah terlepas siaran..hehehehe. Lama tak tengok dia berlakon..


suka gak tengok dia ni dalam citer ni jadi pemuda lumpuh separuh badan. Sweet je tengok mereka berdua bila berlakon..heheheheh. Dulu ada geng tengok citer-citer macam ni..sekarang layan sorang-sorang le nampaknya..hehehe. Tak kisah le..yang penting takde gangguan siaran daripada orang lain..hehehehhee.

2 comments:

Intan & Eddie said...

Amboi...peminat cerita Indonesia. Akak ni bila tgk cerita bersiri mesti kena sound dgn cik abg.Mana taknya, bila dah lekat kat TV, dia ajak keluar pun akak byk alasan.Tapi, nasib baik dia pun peminat HIKMAH.Jadi,bila tgk HIKMAH tu,mmg syoklah sbb tak kena sound.Kalau tak,pedih je telinga.Tapi,akak tak pasang ASTRO,tgk HIKMAH pun kat Suria je.

Azura said...

Nak kata peminat tu tak juga kak Intan. Tapi mcm menarik je jalan cerita dia..heheheheh. Hubby pun join tengok..tapi kena solat maghrib dulu..kang syok tengok terlepas pula maghrib.

Post a Comment

Belinashop

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DUIT TABUNG

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India