DUIT TABUNG

Kedai Saya

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner

Friday, January 23, 2009

Xtvt masa lapang


Inilah mesin jahit kesayangan mama..banyak berjasa..jahit langsir, baju kurung,baju melayu (Mukhriz), cadar, sarung bantal Mukhriz & Marsya. Dah lama gak beli mesin jahit ni..Thanks to hubby belikan mesin ni..hehehe, hubby tau..mama memang suka sangat menjahit..hehehe..Bila hasil jahitan siap..rasa..best sangat-sangat le..


Cadar ke-4 mama jahit, yang 1st tu mama jahit untuk mak wan mukhriz..tak snap lak pic..hehehe, 2nd tu ,Cik yan mukhriz nye queen size nye cadar, 3rd tu single bed untuk bilik ke-3..tak snap gak..hehehehhe, dok kita snap pic..tetiba masuk lak budak suka interframe..hahahahah.

Okla bila jahit sendiri ni banyak sangat save budget...kalau cadar dah siap rm200++ dapat 1 je..ni leh dapat 4 cadar..setiap pasang cadar tu leh dapat 4 sarung bantal,1 cadar, 1 sarung bantal peluk

Mama tak pernah pergi mana-mana kelas menjahit..ni main tengok contoh cadar, lepas tu gunting sendiri..hehehehe. Bak kata wan..mama ni jenis terang hati..senang belajar sendiri..tak yah p kelas..hehehe kena gak p ..ada gak mama tak pandai lagi ni..nak belajar buat baju melayu dengan langsir-langsir yang lebih power..heheheheh.
Tunggu le bebudak dah membesar..boleh le kot..

Ini lak Mukhriz & Marsya punya..ok la kan..untuk bebudak..1 hari je siapkan takde susah sangat menjahit..nak-nak Marsya baik je tidur..hehheeheh. Mukhriz dok bising suruh mama dia jahit gak..hehehe ok le kan...siap gak akhirnya.

Ini lak aksi Mukhriz bila bantal-bantal dia dah bertukar sarung yang baru..ahahahah ..macam-macam aksi ada kan..

1 comments:

nina naufal said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Belinashop

belina cosmetic,sabun belina,sabun belina,pencerahkan kulit,masalah jerawat,jeragat,whitehead,blackhead,kulit kusam,panau,ruam pada bayi,sunburn,testi belina,jerawat batu,jerawat di badan,parut,mengelupas,kulit kering,pencuci muka,toner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DUIT TABUNG

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India